Det kræver sin mand at bevare barnet i sig selv

“Det kræver sin mand at bevare barnet i sig selv”, sådan stod der på fødselsdagskortet fra gode venner til min 50 års fødselsdag, da de forærede mig et strategispil.

Jeg tror, at det er vigtigt, at vi som voksne husker at lege og have det sjovt. Dels fordi vi i legen får et pusterum fra det, der i vores arbejde kan være krævende, alvorligt og nogle gange tyngende. Dels fordi, at vi i legen tør bruge vores fantasi og drømme og således være med til at stimulere de dele af vores hjerne, hvorfra nytænkning og innovation udspringer. Når vi som voksne leger og har det sjovt, lader vi os rive med og vi tænker ud af boksen – og det mener jeg, at vi kan bruge i mange sammenhænge udenfor legen.

Den 3. juli 2013 deltog jeg i Sommergæsten på P1, hvor jeg fortalte om min store passion for strategispillet Warhammer og om min passion for at cykle. Jeg taler både om det at give sig selv et frirum, hvor man kan koble af, om glæden og lysten i legen, og om værdien ved disse frirum i forhold til et hektisk og krævende arbejdsliv.

Du kan høre udsendelsen her.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar