Mission ledelse

LEDELSE GØR EN FORSKEL.  Og god ledelse kan afhjælpe mange af de udfordringer, som hverdagens ledere står overfor i disse år – udfordringer som stress, sygefravær, manglende samspil eller tillid.

Denne bog spiller sammen med en udsendelsesrække på DR2. I bogen og i udsendelserne møder du en række ledere, der har bedt mig og nogle af Danmarks dygtigste ledelseseksperter om hjælp til at løse deres ledelsesopgave. Sammen finder vi frem til nye veje, nye måder, hvorpå lederne og deres medarbejdere kan nå deres fælles ambitiøse mål med deres virksomheder og institutioner.

Bogen beskriver de samme mennesker og de samme problemstillinger, der dokumenteres i udsendelserne. Men samtidig dykker bogen ned i hver enkelt institution og i, hvordan man med få og enkle værktøjer kan bygge det langsigtede fundament for organisationernes udvikling.

I dette lille indslag introducerer jeg bogen og udsendelserne:

Det skriver anmelderne

“Mission ledelse er en meget praksisorienteret ledelseshåndbog, som fungerer godt, hvis man ønsker konkrete cases og løsningsmodeller til de daglige ledelsesopgaver.”

Kirsten Grumstrup, kommunikationsrådgiver i Økonomistyrelsen

Øvrigt

Du kan læse Steen Hildebrandts forord til bogen og det første kapitel her (PDF).

Bogen er udgivet af L&R Business den 19. november 2010.