Bøger

Gennem hele min karriere har personaleledelse været en af mine store passioner. Det har været mit fokus at skabe succes for en virksomhed gennem engagerede og passionerede medarbejdere og samtidig hjælpe individer med at udvikle sig fagligt såvel som personligt.

Derfor er jeg også blevet både glad og stolt, når en leder er kommet til mig og fortalt, at jeg har hjulpet ham/hende til at levere bedre resultater, være en bedre leder og være bedre i balance med sig selv og sine omgivelser. Særligt når det har drejet sig om personer, som jeg ved har taget betydelige skridt fremad i det potentiale, som ledelsen har set pågældende besidde.

Min form for ledelse er ikke den eneste rigtige. Men det har været den, der har fungeret for mig – og heldigvis også for mange af de mennesker, jeg har arbejdet sammen med. Det har givet mig lyst til at dele min værktøjskasse og mine tanker om ledelse. Og med mine bøger inviterer jeg andre til frit at bruge de idéer, koncepter og metoder, som jeg har haft gode erfaringer med.

Du kan her på siderne læse mere om hver enkelt bog, få adgang til kapitler og se videoindslag, hvor jeg taler om nogle af de temaer, jeg skriver om i bøgerne.