Om mig

Da jeg var en lille dreng, drømte jeg om at blive arkitekt, siden dyrlæge og så general. Men efter 18 spændende måneder i militæret stod det dog klart, at det ikke var her, jeg skulle forme min fremtid, men derimod i den kommercielle verden.

Og siden har min karriere været en spændende rejse, hvor jeg har arbejdet for de virksomheder, som jeg har ønsket at arbejde for – fra da jeg startede som økonomielev i A.P. Møller, og herfra rykkede videre til IBM, som var ikonet i computerindustrien i 80’erne og hvor jeg fik mit første lederjob som 26 årig. Her fandt jeg ud af, at ledelse og teknologi ville blive centrale elementer i min karriereudvikling, og det bragte mig videre til Microsoft, hvor jeg samlet set har været i 14 år – først i nordiske job, siden adm. direktør for Microsoft Danmark og senere som ansvarlig for Western Europe. De sidste 4 år i Microsoft var jeg Corporate vice president, del af “The Executive Team” og øverst ansvarlig for den amerikanske salgsstyrke.

De senere år har min internationale karriere inden for topledelse udviklet sig i Danmark, da jeg i 2009 tiltrådte som CEO i Better Place. I 2010 etablerede jeg sideløbende Leadership Institute, og i 2011 rykkede jeg til Alectia som CEO, inden jeg fra 2012 valgte at bruge min tid på professionelt bestyrelsesarbejde.

I dag bestrider jeg en række spændende poster, som du kan læse mere om under bestyrelsesposter.

I mere end 25 år har jeg haft mulighed for som leder at hjælpe mennesker med at blive den bedste udgave af sig selv. Og jeg har lavet Tv-programmer, skrevet bøger som folk har lyst til at læse og arbejdet med kulturer på tværs af hele verden.

Desuden er jeg far til to store drenge, Jacob og Jesper, som jeg har sammen med min hustru Inge, som jeg er lykkelig for at have fulgtes med i mere end 30 år. Familielivet, cykelsport, golf og vores to bomuldshunde Silke og Chili giver mig stor fornøjelse og glæde i livet.

Du kan læse mere detaljeret om min professionelle karriere i mit CV.