Rettidig omsorg

KUNSTEN AT BLIVE VALGT SOM LEDER. Det er forholdsvist simpelt at blive udnævnt som chef. Det kræver “bare”, at din chef tror på dig. Det er straks en helt anden proces at blive valgt som leder af sine medarbejdere. Det kræver, at dine medarbejdere tror på dig! Og det kræver igen en god del selvbevidsthed, integritet, mod og ikke mindst omsorg.

I denne bog fortæller jeg om de grundtanker, der har ligget til grund for min ledelsesform gennem årene. Bogen er samtidig en fortælling om min egen bevægelse fra at blive udnævnt til chef til at blive valgt som leder af mine medarbejdere.

Jeg er af den overbevisning, at hvis medarbejderne får rettidig omsorg, vil de sørge for den rettidige omhu, som er så vigtig for virksomheden og dens resultater.

Omsorg er et centralt omdrejningspunkt i bogen. Jeg anser det som meget vigtigt at drage den nødvendige omsorg – både for kunder og medarbejdere. I den rette dosis og i den rette form.

Du kan her læse bogens kapitel 5: Om at blive valgt som leder (PDF).

Det skriver anmelderne

“Det er formentlig én af de allerbedste bøger om ledelse, der er skrevet af en dansk leder. Det er en enestående bog: den er velskrevet, den er engagerende og engageret, den er personlig, den kan læses af alle ledere, den er konkret, der er mange ideer, der er klare formuleringer om, hvad ledelse er.”

En eller anden

Læs resten af anmeldelsen i Børsen (PDF).

“Rettidig omsorg er en fremragende bog og “must” læsning selv i en travl tid!”

Adm. direktør Klaus Lund, Klaus Lund & Partnere ApS

Læs resten af anmeldelsen på klauslund.dk

Øvrigt

Bogen er illustreret af Anders Morgenthaler.

Bogen er udgivet hos Gyldendal Business den 19. juni 2009.

Royalties fra bogen går til Hjerteforeningen og Kræftens Bekæmpelse.